Довгоочікуваний початок навчання на кафедрі стандартизації та сертифікації с/г продукції

8 лютого 2021 року
НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 



Новий навчальний семестр на факультеті Харчових технологій та управління якістю продукції АПК розпочався з карантинних мотивів. Попри такі обставини студенти були раді бачити один одного, та поспілкуватися з викладачами кафедри. Та чому засмучуватись, якщо всі матимуть змогу зустрітись вже наступного тижня у стінах університету?

В цілому, перший тиждень навчання у новому семестрі, пройшов у гарному настрої, чітко та легко. Заняття проходили у мережі Webex та Zoom, студенти познайомилися з новими та поспілкувалися, вже з «рідними» для себе викладачами. Обговорювались питання, які з’явились за період канікул та отримали нові завдання.
   
   

Можна зазначити, що великою допомогою в такому навчанні слугує відзивчивість викладачів, які навіть у не навчальний час завжди готові пояснити якесь питання, вирішити будь-яку ситуацію. Окремо ще допомагають у дистанційному навчанні електронні курси на веб-порталі «Elearn» у якому викладені цінні та цікаві навчальні матеріали.
   
   

Відвідавши перші в семестрі, хоч і онлайн пари, та виконавши перші завдання, студенти і викладачі чекають зустрічі один з одним вже в університеті, та готові працювати з новими силами.

 

 

Владислав Чечітко,
студент 1-го року магістратури

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та сертифікації с/г продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook