Карантин не на заваді для проведення профорієнтації

5 лютого 2021, 18:15
Зорівська школа Зорівської ОТГ Черкаської області

   Викладачі кафедри економічної теорії регулярно проводять профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл, ліцеїв та коледжів з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перевагами навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
   Доцентом кафедри економічної теорії Гущею Інною Олександрівною разом зі студенткою 1 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту Совайло Вікторією 4 лютого 2021 року було проведено профорієнтаційну роботу з випускниками 11 класу Зорівської школи Зорівської ОТГ Черкаської області.
  В рамках виконання плану профорієнтаційної роботи, учні прослухали інформацію про НУБіП України, багатоступеневу систему освіти (освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливостями подальшого навчання в аспірантурі), сучасні новітні технології з менеджменту та маркетингу, практичну підготовку з можливостями набуття професійних навиків у кращих компанія та Агрохолдингах України, можливості стажування на підприємствах за кордоном та навчання з подвійним дипломом за програмою підготовки магістрів на факультеті та в одному з міжнародних університетів-партнерів Німеччини, Словаччини, Польщі, поглиблення вивчення іноземних мов, активну співпрацю з Радою роботодавців.
   Школярам була подана інформація про наукову та професійну діяльність факультету аграрного менеджменту щодо підготовки сучасних висококваліфікованих фахівців з менеджменту та маркетингу, які здатні приймати обґрунтовані рішення з управління персоналом, виробництвом, ринком, зовнішньоекономічною діяльністю тощо. Учні були запрошені на День відкритих Дверей до НУБіП України.

   Зустріч була цікавою та насиченою, майбутні випускники виявили інтерес до навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Інна Гуща,
к.е.н., доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook