Профорієнтаційна робота на Чернігівщині

4 лютого 2021, 12:00
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Назва: *

  

Профорієнтаційна робота на Чернігівщині
 
3 лютого 2021 року доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко С.В. провів онлайн зустріч з учнями випускних класів Линовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області Прилуцького району с. Линовиця.
Проведенню зустрічі посприяла директор школи Силенко Н.П.
 
 
Під час зустрічі Кузьменко С.В. ознайомив учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Також велась мова про можливість вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.
Учні виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.
Доцент Кузьменко С.В. запросив випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Кузьменко С.В.,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та
 зовнішньоекономічної діяльності
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook