Кафедра глобальної економіки вітає Чебан Ірину Вікторівну з успішним захистом дисертації на здобуття ступеня доктора філософії та її наукового керівника професора Діброву Анатолія Дмитровича!

2 лютого 2021, 17:31
НУБіП України

     Колектив кафедри глобальної економіки щиро вітає колег - асистента, аспіранта кафедри Ірину Чебан з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії та її наукового керівника – д.е.н., професора, декана економічного факультету Анатолія Дмитровича Діброву!

    За результатами представленої доповіді спеціалізована вчена рада ДФ 26.004.008 Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ, прийняла рішення про присудження Чебан Ірині Вікторівні ступеня доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» на підставі прилюдного захисту дисертації «Формування ринку біоенергії в Україні» за спеціальністю 051 «Економіка» «29» січня 2021 року.

   Тематика дослідження дисертантки є досить актуальною та присвячена пошуку нових теоретико-методологічних та практичних рекомендацій щодо формування ринку біоенергії в Україні.
    У своїх виступах при обговоренні дисертаційної роботи офіційні опоненти і всі члени спеціалізованої вченої ради відзначили високий науковий рівень, бездоганне володіння тематикою дослідження, фахові та ґрунтовні відповіді. Цей висновок вони підтвердили і своїм одностайним голосуванням за присудження наукового ступеня доктора філософії.

   Щиро вітаємо Ірину Вікторівну Чебан та її наукового керівника Анатолія Дмитровича Діброву! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, плідної професійної діяльності на благо Національного університету біоресурсів і природокористування України!
   Нехай ваш професіоналізм, активна життєва позиція та оптимізм і надалі допомагають вам досягати високих цілей у науково-педагогічній діяльності та житті!

Наталія Вдовенко, професор, завідувач кафедри глобальної економіки,
колектив кафедри


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook