"Вперед до нових знань" - доцент Євген Бережняк

3 лютого 2021 року

Ось і розпочався другий навчальний семестр на який чекали студенти та викладачі! Саме під гаслом "Вперед до нових знань" розпочинаємо навчальний семестр та сподіваємося на високі результати знань та професійних умінь, здобутих студентами.

Студенти другого курсу 3 групи під керівництвом викладача Євгенія Бережняка почали опановувати вивчення нової для себе дисципліни «Техноекологія». Зокрема, на лекційному занятті, де були присутні усі члени групи, відбулося ознайомлення студентів із основними положеннями, завданнями, об’єктами, що розглядаються при вивченні курсу, коротко окреслено проблеми, які повинна вирішувати дана галузь екології та шляхи мінімізації техногенного навантаження на природне середовище.

Важливим аспектом проведення заняття було те, що вівся активний жвавий діалог між викладачем та студентами, де молоді люди теж висловлювали свої думки і погляди стосовно питань, які розглядалися. Маю надію, що на наступних лекціях теж буде присутнє обговорення і активність зі сторони студентів, а не пасивність та апатія, яка, на жаль, доволі часто має місце.

Студенти 3-го курсу 3-ої групи почали вивчення дисципліни «Картографічні методи в екології». На першому занятті, підключення до пари було 100%, вони ознайомилися із загальною структурою курсу, роботами, які будуть виконувати впродовж семестру, що повинні знати та вміти виконувати студенти, а також навіщо взагалі потрібно це вивчати сучасному фахівцю-екологу.

У своїй презентації викладач детальніше зупинився на характеристиці карт, зокрема топографічних.

Левову частку часу присвячено обговоренню способів картографічного зображення для створення майбутніх топографічних планів, почали ознайомлення із умовними знаками. Надалі студенти продовжать виконувати роботи із вирішення практичних задач на топографічній карті.

Викладач: Бережняк Є.М.,

доцент кафедри екології

агросфери та екологічного контролю

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook