Другий навчальний семестр розпочато на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

1 лютого 2021, 12:00
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Розпочато новий навчальний семестр і викладацький склад разом із студентами вже активно спілкуються в змішаному форматі. Попереду дистанційні та очні заняття, виробничі практики, лекції, семінари, наукові заходи, експерименти, дослідження. Колектив кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності вітає усіх здобувачів вищої освіти з початком семестру, початком календарного року. Бажаємо усім плідної праці, безперервного розвитку, нових здобутків.

Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності д.е.н., професор Луцяк В.В. провів лекційні заняття на 2, 3 парі з дисципліни «ЗЕД підприємства», для бакалаврів факультету аграрного менеджменту 3 курсу, 4 та 5 груп. Вивчення дисципліни передбачає набуття студентами системних знань з об'єктивних закономірностей, умов, процесів і специфічних особливостей зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємства, а також набуття навичок їх практичного використання. Викладання здійснюється українською та англійською мовами.

 

 

 

Для студентів ОП «Адміністративний менеджмент» (МВА) пари розпочалися з дисципліни «Планування та організація підприємства» (викладач – доцент Коваленко Н.О.), де студенти будуть вивчати основні підходи до планування аграрного бізнесу. Для наочності і практичного застосування набутих знань під час навчання вивчається прикладна управлінська програма з планування і організації бізнесу – МАХ.

 

 

На одну з пар з гостьовою лекцією з планування у великих корпораціях України завітав випускник програми 2004 р., керівник з розвитку дистрибуції у Східній Європі, корпорації AGCO, к.е.н. Нестеров Іван Георгійович.

 

 

Доповідь практика визвала значну зацікавленість слухачів і наприкінці доповідач отримав велику кількість ґрунтовних питань від наших магістрів.

 

 


к.е.н., доцент Файчук О.М. провів лекційні заняття з дисципліни: «Міжнародна економічна інтеграція. Європейська інтеграція» на 2 парі,  3 курс, 5 група ФАМ (англомовна)

 

 

к.е.н., доцент Файчук О.М. провів лекційні заняття з дисципліни:  «Міжнародна економічна інтеграція. Європейська інтеграція» 3 пара,  3 курс; 2,3 і 4 групи ФАМ

 

 

 

 Заступник декана,  Гречанюк Л.М. провела заняття на 2 парі з дисципліни "Ризик-менеджмент" для студентів 4 курсу 1 групи спеціальність "Маркетинг"

 

 

 

 

 
к.е.н., доцент Діброва Л.В. провела  лекційні заняття з дисциплін: «ЗЕД підприємства», «Міжнародні економічні відносини» та «Управління операціями з експорту/імпорту» 1, 2 та четверта пари. Бакалаври, Маркетинг-3-й курс, 1група, Менеджмент-2,3 групи, 2-й курс, МЗЕД-4-а група, 4-курс. 

 

 

 

к.е.н., доцент Ралко О.С. провела  лекційні заняття з дисципліни: «Методологія емпіричних соціальних досліджень», на 3 та 4 парі, для бакалаврів, зі спеціальності «Маркетинг»

 

 

к.е.н., доцент Кузьменко С.В. провів лекційні заняття з дисципліни: «Менеджмент ЗЕД», 5 пара. Маг 1 р.н., спеціальність Менеджмент ЗЕД.

  

к.е.н., доцент  Голомша Н.Є. провела лекційні заняття з дисципліни: «Державне регулювання ЗЕД» на 6,7 парі, магістри МЗЕД перший рік навчання.

 

 

 

 

 

      Науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності успішно провели перші заняття в другому навчальному семестрі 2021 року.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook