Випускники коледжу – наші майбутні студенти

29 січня 2021 року
Київ

Кафедру ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України пов’язує багаторічна співпраця з Київським коледжем будівництва, архітектури і дизайну. В рамках якої створюються можливості для вступу випускників коледжу до університету. Уже понад 10 років поспіль викладачів кафедри запрошують для рецензування дипломних проектів випускників коледжу на технологічному відділенні за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство».

 

З 26 по 29 січня відбулися захисти дипломних проектів перед державною екзаменаційною комісією під головуванням доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Оксани Багацької.

 

    

    

Якість підготовки випускників цього коледжу зростає з кожним роком. Більше половини цьогорічних дипломних проектів були виконані із застосуванням спеціалізованих комп’ютерних програм. Під час навчання вони здобувають не лише теоретичні знання в аудиторіях, а й значні практичні навички під час проходження практик, у тому числі і за кордоном.

 

   

Випускники заслуговують на отримання кваліфікації «Фахівець садово-паркового господарства» за спеціальністю 206-Садово-паркове господарство.

 

 

Щиро вітаємо таких креативних та творчих фахівців і чекаємо для продовження навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України!

 

Оксана Багацька,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook