Комунікація між куратором та студентами: нові орієнтири для початку нового навчального семестру

27 січня 2021 року

"Студенти з нетерпінням чекають початок ІІ семестру і повернення до аудиторного навчання для живого спілкування з викладачами та одногрупниками" - слова наставника адемічної групи 1 курсу зі спеціальності 101 Екологія.

Напередодні початку нового навчального семестру, а саме 26 січня  2021 р. відбулася онлайн зустріч куратора групи 1 курсу СТН спеціальності 101 «Екологія» старшого викладача, к. с.-г.,н., Сербенюк Г.А. зі студентами, присутність яких була 100%. На зустрічі обговорено питання, які найбільше цікавили студентів, а особливо «Як ми далі будемо навчатися?» Студентське життя це не тільки навчання, а й науковий пошук, культурний аспект, дозвілля. Куратор проінформувала студентів про організацію і проведення навчального процесу в весняному семестрі, який проходитиме знову ж таки у змішаному форматі, відповідно до графіка освітнього процесу у НУБіП України на ІІ семестр 2020-2021 н.р, зорієнтувала на дисципліни навчального процесу, розклад занять https://nubip.edu.ua/node/23920.

Сербенюк Г.А. зупинилася на питанні, щодо погашення академічної заборгованості окремими студентами. Студенти надали пояснення, що було зроблено для ліквідації заборгованостей: проходження модулів та ліквідація заборгованостей з практичних робіт. Всі студенти – «боржники» направили свої зусилля на ліквідацію заборгованостей по навчальному процесу.

Вже за тиждень студенти і викладачі зустрінуться на онлайн конференціях, а ще за два, в сонячних аудиторіях та лабораторіях. Тому саме основне берегти себе та своїх близьких і дотримуватися усіх протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

 

Ганна Сербенюк,

наставник студентів 1 курсу СТН спеціальності 101 «Екологія»

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook