Оголошено конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України для молодих учених у 2021 році!

20 січня 2021 року
м. Київ НУБіП України

 

 

Постановою Верховної Ради України від 05 лютого 2019 року № 2675-VIII «Про Премію Верховної Ради України для молодих учених» засновано 30 премій розміром шістдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб – громадян України за отримані вагомі наукові здобутки під час проведення фундаментальних та/або прикладних наукових досліджень.

     Під час підготовки документів на присудження Премії необхідно враховувати наступне:

  1. У конкурсі можуть брати участь молоді учені як індивідуально, так і у складі колективу, який не може перевищувати чотирьох осіб.
  2. На здобуття Премії можуть висуватись наукові роботи, опубліковані у закінченій формі не пізніше ніж у попередньому до їх висунення році.
  3. На присудження Премії не висуваються кандидатури, відповідні праці яких були відзначені державними нагородами України.
  4. Премія може присуджуватися автору (колективу претендентів або співавторів) один раз.
  5. Вік претендентів станом на 01 квітня 2021 року має бути меншим 40 років для доктора наук, або менше 35 років, якщо вчений має вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня і не має наукового ступеня доктора наук, а також на весь період отримання стипендії вік науковців не може бути більшим 40 років та 35 років відповідно.

     Для участі у конкурсі:

  • до 10 лютого 2021 р. надіслати на електронну адресу [email protected] повний комплект документів, оформлених згідно з Інструкцією з оформлення і подання документів на присудження Премії Верховної Ради України молодим вченим та порядку їх розгляду;
  • до 17 лютого 2021 р. подати до науково-організаційного відділу НДЧ (корп. 3, кім. 215; тел.: 527-81-54) комплект документів та роботи у паперовому вигляді.


 


О.Сніжко,
науковий співробітник
науково-організаційний відділ НДЧ

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook