Спілкування куратора 3 курсу Сергія Павлюка зі своїми студентами: вирішення основних питань перед початком навчального семестру

21 січня 2021 року

          20 січня 2021 року, після закінчення усіх новорічних та Різдвяних свят куратор 3 курсу 1 та 2 груп спеціальності 101 Екологія Сергій Дмитрович Павлюк провів онлайн бесіду (виховну годину) із студентами ввірених йому груп.

Під час спілкування було розглянуто багато важливих питань, які стосуються як навчання, так і побуту, відпочинку та міжкомунікабельних взаємовідносин у спільному колективі.

Одним з основних питань була ліквідація академічної заборгованості деякими студентами. Кожен з них пояснив, як здійснили ліквідацію заборгованостей, а також роз'яснили основні проблеми, які виникали під час здачі дисциплін. До них віднесли пандемії з комунікацією, якістю інтернету і т.п.

Крім того, куратор разом з старостами груп зосередили значну увагу на залученні студенів до проведення профорієнтаційної роботи, а саме запрошення абітурієнтів до участі в олімпіаді для вступу в університет, яка буде проведена у січні-травні 2021 року, з можливістю отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО. Також вели розмову про вступ на консультаційно-підготовчі курси в НУБіП України, які також дають значні переваги при вступі до університету.

На завершення студенти поділилися своїми враженнями від дистанційного навчання, відпочинком на канікулах, а також поставили свої запитання, щодо навчання в ІІ семестрі, проживання у гуртожитку на період дистанційного навчання. В цілому вийшла продуктивна та невимушена бесіда.

 

Сергій Дмитрович Павлюк,

куратор 3 курсу (1 та 2 груп),

доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook