Наші випускники – наша гордість!

13 січня 2021 року

Наприкінці 2020 р. випускники магістратури за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Стратегічний облік і бізнес-соціальна аналітика» підсумували результати свого насиченого навчального, наукового та культурно-масового життя в університеті, висловили щирі слова подяки викладачам та поділилися своїми першими професійними здобутками. Всі магістри відмічають вагомість отриманих сучасних знань з обліку та бізнес-аналітики, конкурентоспроможність фахової підготовки студентів у НУБіП України.

 Староста групи Посільська Марія Олегівна згадує, що навчання у магістратурі доповнювалося різноманітною цікавою науково-дослідною роботою під керівництвом д.е.н., професора, завідувачки кафедри статистики та економічного аналізу Лазаришиної І.Д., а саме участь у роботі студентського наукового гуртка «Бізнес-аналітика»; підготовка чотирьох наукових публікації за темою обліково-аналітичного забезпечення антикризового управління на підприємствах в сучасних умовах; виступи на п’яти міжнародних науково-практичних студентських конференціях, тощо.

Отримані знання та досвід, Марія впевнено використовує як в процесі професійної діяльності, так і в повсякденному житті. Після закінчення магістратури Посільська М.О. працює консультантом з бухгалтерських та податкових питань у ТОВ «Елд фор ком».

Вагомими науковими досягненнями серед випускників магістратури 2020 року запам’яталася Бойчас Дарина Андріївна.

Вона також активно приймала участь у студентських конференціях та за роки навчання у НУБіП України опублікувала 3 статті та 15 тез. Значним результатом такого добросовісного ставлення до навчання є перемоги у конкурсах наукових робіт, зокрема у 2018/19 н.р. перше місце за результатами I туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» на тему: «Хмарні технології в бухгалтерському обліку та аналізі: ідентифікація стану та перспективи розвитку» (керівник – Музиченко А.О.) та у 2019/20 н.р. перше місце серед студентських робіт на тему: «Діджиталізація облікових процесів на сільськогосподарських підприємствах»(керівник – Рябенко Л.М.).

Під час захисту магістерської роботи, Дарина продемонструвала високий рівень теоретичних та практичних знань за темою: «Організація інформаційної бази для аналізу фінансового стану підприємств в умовах діджіталізації» (науковий керівник – доцент Музиченко А.О.), отримала заслужений найвищий бал за виконану роботу та запрошення на навчання у аспірантуру університету.

Крім того, Дарина і на практиці – є лідером! Вже з четвертого курсу вона легко знайшла престижну роботу за фахом і успішно справлялася із практичними завданнями. Зараз Дарина активно працює над ідеєю розвитку власної справи, отож попереду ще кращі результати і нові досягнення!

Розлач Олег Вікторович відмічає, що НУБіП України - це один із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні.

Університет має високий рівень матеріально-технічного забезпечення навчання, сучасні та гарно оснащенні аудиторії та лабораторії для навчання та науки, а кампус НУБіП України – найзатишніший і комфорний в усьому Києві!

Олег з теплотою розповідає про чудових друзів з усієї України, яких знайшов в університеті. Студентські будні були переповненні позитивними емоціями, цікавими історіями, спільними перемогами та здобутками. Саме в університеті ми дорослішали, ставали самостійними та вчилися брати на себе відповідальність, приймати перші власні рішення. Незабутніми є спогади про насичене спортивне та культурно-розважальне життя в університеті.

Випускники передають слова вдячності викладачам економічного факультету за їх високий професіоналізм, мудрість і доброзичливе ставлення до кожного, готовність підтримати і надихати своїх студентів!

Наостанок, наші випускники-магістри щиро бажають успіхів і наснаги науково-педагогічному персоналу кафедри статистики та економічного аналізу у реалізації супер сучасної освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Конкурентною перевагою даної програми є підготовка фахівця, який поєднає в собі здатність аналітично мислити та знання з обліку, податків і правового забезпечення ведення бізнесу. Фахівці такого рівня прийдуть на зміну звичайним бухгалтерам і вже є затребувані на ринку праці України.

 

Куць Т.В.,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook