Заключний старостат року, що минає

29 грудня 2020, 10:00

29 грудня 2020 року відбулася онлайн зустріч декана економічного факультету зі старостами 1 курсу та їх  кураторами. На порядку денному відеозустрічі були розглянуті наступні питання:

1.   Звіт старост щодо стану здоров’я студентів.

2.   Обговорення результатів зимової сесії 2020-2021 навчального року.

3.   Різне.

Анатолій Дмитрович звернувся до студентів та кураторів з питаннями щодо стану здоров’я студентів та результатів заліково-екзаменаційної сесії, що відбувалася в дистанційному форматі, який є новим для студентів 1 курсу. Були детально розглянуті причини не складання деякими студентами заліків та іспитів і загальні проблеми, які виникали під час сесії, яка для першачків була першою.

 

Старости детально прозвітували про стан здоров’я студентів свої груп, про хід екзаменаційної сесії. Отримана інформація, дозволяє вважати загальну ситуацію як задовільною. Лише 9% студентів мають заборгованості з 3 і більше предметів, причинами виникнення якої стала або не явка на підсумковий контроль, або не допуск через не вчасну здачу практичних та самостійних завдань. Куратори тримають ситуацію на контролі, студенти доздають всі роботи, отримують допуски до атестації яка вже буде проведена після закінчення канікул.

 

У зустрічі прийняв участь голова студентської організації факультету Олександр Чернецький, який наголосив, що старости вчасно подали інформацію про додаткові бали для призначення стипендії, які були перевірені та подані до деканату для підготовки загальних рейтингових списків.

 

На завершення зустрічі декан привітав студентів та викладачів  з наступаючим святом – Новим роком та побажав міцного здоров’я і  гарного настрою!

 

Віталій Нагорний,

 заступник декана економічного факультету

 

 

 

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook