Захист курсових робіт з дисципліни «Плодівництво» у дистанційній формі

11 грудня 2020 року
Напередодні сесії студенти активно взялись за навчання. Вперше для студентів 2 курсу СТ і 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 203 Садівництво та виноградарство було організовано дистанційний захист курсових робіт з дисципліни «Плодівництво».
 
 
 
 
Учасники конференції прослухали доповіді по проектуванню насаджень плодових і ягідних культур, де висвітлювали питання як підібрати місце для садіння, обґрунтовували відповідність ґрунтово-кліматичних умов регіону вимогам культур, підбирали сорти різних строків достигання з урахуванням взаємного запилення, організовували територію під насадження, розраховували потребу в садивному матеріалі, пасіці, планували передсадивну підготовку ґрунту, садіння та догляд за плодово-ягідними насадженнями, складали технологічні карти та проводили розрахунки економічної ефективності вирощування культур відповідно до завдання.
 
        
 
Для більшості з них це був перший виступ у дистанційному режимі з доповіддю та показом презентації. Студенти зрозуміли, що одна справа написати гарно роботу, а інша – її представити, дати ґрунтовні відповіді на запитання. Справа нелегка, але учасники он-лайн-конференції з нею впорались.
Оскільки курс «Плодівництво», який було розпочато вивчати ще минулого семестру вже завершився, то написання курсової роботи дозволило систематизувати отримані знання та застосувати їх при проектуванні насаджень.
Залишається подякувати студентам за участь та побажати постійно розширювати свої горизонти знань і умінь.
 Оксана Кузьмінець, асистент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook