Зимовий час починаємо з краси!

23 грудня 2020 року

    Зима… Найчарівніша та найкрасивіша пора року. Магія, яка їй притаманна, наповнює нас очікуваннями та сподіваннями. Саме в цей чарівний період ми віримо, що мрії обов’язково здійсняться. Адже так хочеться впустити у своє життя трішки отієї казки з улюбленої книги. Бо коли, як не взимку? Куди ж поїхати зимою в Україні? Можливо до Львова..?

   Львів – місто неповторного шарму і аромату. Тут пахне кавою і шоколадом. Кожен будинок, дворик, камінь бруківки – ціла епоха. Якщо ви вирішили відправитися сюди в найближчі вихідні, ділимося інформацією про найкрасивіші місця цього міста, які варто відвідати цієї зими! Незважаючи на те, що всі культові місця міста зосереджені в Старому місті, обійти все неможливо. Кожен раз, приїжджаючи до Львова, ви будете відкривати для себе щось нове. Це місто неможливо пізнати до кінця – воно зберігає безліч таємниць, а взимку ще й дарує казкову атмосферу.

  

     Отож, куди варто піти у Львові взимку:
    Різдвяний ярмарок. Родзинкою зимових свят у Львові став Різдв’яний ярмарок. На площі Ринок та на проспекті Свободи встановлюються дерев’яні будиночки, в яких можна купити сувеніри і побалувати себе чимось смачним. Вам запропонують шашлик, ковбаски, банош, вареники з різними начинками, традиційні пампушки з повидлом, маком або вишнею. Зігрітися можна гарячим чаєм, кавою або глінтвейном.
   Красиві Різдвяні декорації у храмах та церквах. У кожній церкві Львова в дні Різдва встановлюють традиційні ясла з немовлям Ісусом (самі львів’яни називають їх шопкою). Люди збираються перед святим сімейством, щоб помолитися немовляті Ісусу і заспівати колядки. У Домініканському соборі можна послухати різдвяні пісні в професійному виконанні. З 7 по 24 січня там проходить музичний фестиваль “Велика коляда”. Резиденція Святого Миколая. Саме тут маленькі гості зможуть особисто поспілкуватися з Миколаєм посеред справжніх ельфів та неймовірно казкової атмосфери, такий день стане незабутнім для дітвори.

  Львівський каток. Одне з найвеселіший місць, якщо ви завітали сюди з дітьми. Зрештою, багато дорослих теж обожнюють цей вид зимових розваг.Крім того, тут панує святкова атмосфера, грає весела музика.
  У Шевченківський гай – місце зустрічі львівських родин, друзів та гостей міста на Різдво. Традиційно відкривають свої двері садиби гаю, де відбуватимуться майстер-класи, читання різдвяних казок, гості колядують від хати до хати, що створює таке особливу родинну атмосферу!

Гавриленко Тетяна
студентка 4 курсу 2 групи
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook