Викладачі кафедри статистики та економічного аналізу взяли участь у роботі круглого столу «Візія стейкхолдерів у забезпеченні якості підготовки докторів філософії із спеціальності «Облік і оподаткування»

18 грудня 2020, 11:00

Викладачі кафедри статистики та економічного аналізу взяли участь у роботі круглого столу «Візія стейкхолдерів у забезпеченні якості підготовки докторів філософії  із спеціальності «Облік і оподаткування», який відбувся 18 грудня 2020 року з використанням сервісу Webex. На зустрічі були присутні д.е.н, професор, завідувач кафедри Лазаришина І.Д.д.е.н, професор Савчук В.К., к.е.н, доценти Богданюк О.В., Собченко Т.С., Симоненко О.І., к.е.н., старший викладач Воляк Л.Р.

Метою проведення круглого столу було підвищення якості наукових досліджень докторів філософії, глибокого вивчення сучасних проблем обліку, оподаткування, контролю та аналізу й визначення пріоритетних аспектів подальшого розвитку науки.

Відкрив зустріч д.е.н., професор, проректор з з навчальної і виховної роботи Кваша С.М., який привітав учасників круглого столу та зазначив актуальність проведення даного заходу. 

Про формування компетентностей докторів філософії та виклики, які зараз стоять перед науковою спільною зазначили декан економічного факультету Діброва А.Д. та директор НДІ економіки і менеджменту Талавиря М.П.

Участь у заході взяли представники Національної академія аграрних наук України, інституту обліку і фінансів, державної аудиторської служби України, спілки аудиторів України, федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, державна податкова служба України.

В процесі обговорення були розглянуті питання щодо формування компетентностей докторів філософії з спеціальності «Облік і оподаткування», сучасних вимог до професійних компетентностей наукових кадрів, кадрові потреби у сфері державного фінансового контролю, роль та місце ЗВО у підготовці майбутніх аудиторів, вимоги до компетентностей фахівців сфери міжнародного оподаткування, програмні результати підготовки докторів філософії, напрями та перспективи співпраці тощо.

Даний захід відвідала також аспірант кафедри статистики та економічного аналізу Крістіна Федорченко.

 

 

Леся Воляк,

к.е.н., ст. викладач кафедри статистики та економічного аналізу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook