Дебати як інноваційна педагогічна технологія

18 грудня 2020 року

     17 грудня викладачі кафедри банківської справи та страхування НУБіП України професор Худолій Л.М. та Тринчук В.В. взяли участь на платформі ZOOM в Оксфордських дебатах на тему: «Робота в корпорації надає більше можливостей для розвитку, ніж робота в невеликій компанії!». Дебати були організовані науковим колом контролінгу та фінансів Краківського економічного університету. Для нас це була можливість опанувати і перейняти нову технологію навчання наших студентів .

  Оксфордські дебати як інноваційна педагогічна технологія – дієвий популярний захід, метою якого є розвиток переконливої аргументації та комунікативних здібностей, командної роботи, швидкого реагування на запитання та надання відповіді, вміння опрацьовувати масиви інформації. Він сприяє підготовці студентів ерудованих, із високою культурою, із гнучким мисленням, цілеспрямованих, упевнених, вільних від стереотипів.

    Висловлюємо слова вдячності студентам, які виступили організаторами дебатів, опікунам Наукового кола контролінгу та фінансів, викладачам кафедри економіки та організації підприємств Краківського економічного університету – dr Wojciech Szymla та dr inż. Konrad Kolegowicz за запрошення викладачів нашої кафедри до участі у дебатах.

 

    З вдячністю від друзів з Краківського економічного університету представники кафедри банківської справи та страхування НУБіП України прийняли запрошення до участі у фестивалі контролінгу у травні 2021 року.
     Нові технології і дружні відносини творчих людей роблять процес навчання більш цікавим і ефективним.

 

Любов Худолій,
завідувачка кафедри банківської справи та страхування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook