День вишиванки: організаційний захід за участю наставника магістрів 1 року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування»

25 травня 2020 року

      21 травня 2020 року доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Наталею Драгнєвою проведено виховну годину з магістрами I-го року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» факультету аграрного менеджменту.
          Зустріч було проведено в урочистій атмосфері завдяки національному святу – Дню вишиванки. Студенти охоче продемонстрували образи та барви своїх вишиванок. Наталя Драгнєва, як наставник цієї групи студентів, зазначила, у контексті виховних моментів, що саме українські традиції є одними із найкрасивіших у світі. Вона розповіла присутнім про національний флешмоб «ВишиванкаDay» та декілька цікавих фактів про українську вишиванку.

          В ході зустрічі обговорено, як відзначають це свято за кордоном, чим було підкреслено патріотичність та єдність українського народу.

 

 

      Пригадавши українську символіку та звичаї нашого народу, одягнувши вишиванки з гордістю, наше молоде покоління майбутніх менеджерів рішуче налаштувалися на їхні нові звершення в якості майбутніх дипломованих фахівців.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook