4 роки – як одна мить…

18 грудня 2020, 10:07

    Цю статтю хочеться присвятити студентському життю. Я вже закінчую 4 курс за спеціальністю 204 – технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва. Для мене цей час пройшов так непомітно, як і для всіх моїх одногрупників, наче це пройшло всього лиш декілька місяців.
     Здавалося, що зовсім недавно ми здали ЗНО, поступили в університет і з великими переживаннями прийшли в перший корпус на навчання.

    Я так яскраво пам’ятаю цей момент. Безліч корпусів, викладачів, модулі, сесія - це все було для нас новим. Але з кожним днем ми все більше і більше звикали до цього шаленого ритму життя. І невдовзі, це все стало таким звичним та рідним, що ми освоїлися і почали активно брати участь в житті університету.

 

     Всі конкурси, олімпіади, «Голосіївська весна», «Міс ТВБ» - не проходили без нашої участі. Ми були присутні на переважній кількості заходів. Ось, наприклад, коли ми були студентами 2 курсу, то мали можливість здійснити поїздку до Львова на Всеукраїнську олімпіаду із захисту наукових робіт. Емоції, пережиті в той момент, були незабутніми.

    Також у нашому студентському житті бере активну участь куратор групи Олена Володимирівна Дегтяренко. Разом із нею ми провели відкриття лабораторії 1-го корпусу, відвідували різні заходи університету, проводимо кураторські години (і не тільки в навчальних корпусах, а й в стінах гуртожитка та за допомогою відео-конференцій).

 

   Одним із яскравих моментів була подорож до Національного науково-природничого музею НАН України. Завдяки обізнаності куратора, група дізналася безліч нової та цінної інформації.

    Всією групою ми відвідували і Музей історії НУБіП України. Під час пізнавальної екскурсії ми почули цікаву розповідь від початку становлення аграрної галузі і до створення і процвітання рідного університету – НУБіП України!

    І так день за днем, проходить наше студентське життя. Ми разом відпочиваємо, відвідуємо театри та виставки, активно проводимо вільний час.

 

      Також одним із незабутніх моментів була наша навчальна практика.

 

      За два місяці проведених в Снітинці, ми не тільки освоїли навики роботи з тваринами, а й здружилися один із одним. І так, непомітно для нас, пройшло майже 4 роки студентського життя. Завдяки кваліфікованим викладачам, ми освоїли навики роботи в обраній сфері. Тепер з гордістю можна сказати, що ми – фахівці обраної справи!

  4 курс спеціальності технології виробництва та переробки продукції тваринництва дякує усім викладачам та працівникам університету за отримані знання, підтримку та допомогу! Ми вас любимо та цінуємо!

Карина Кермач,
студентка 4 курсу 2 групи,
спеціальність «Технологія виробництва та
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook