Відстоювання прав освітян і студентів

3 грудня 2020, 23:12
Київ

 Чергову акцію протесту профспілок у формі пікетування Верховної Ради України, що відбулась 3 грудня 2020 року, підтримав студентський профком Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Збір учасників акції відбувся біля стадіону «Динамо» ім. В.В. Лобановського. Після формування колони піша хода вирушила до площі Конституції на мітинг перед Верховною радою України.

До акції долучились студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства першого курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» Олександра Іщенко та Леонід Левченко.

Одними з основних вимог профспілки працівників освіти і науки України є: забезпечення видатків на освіту в розмірі не менше ніж 7% валового внутрішнього продукту; коефіцієнт 1,5 для усіх посадових окладів; освітня субвенція у повному розмірі; додаткова дотація на утримання закладів освіти; належне фінансування закладів передвищої та вищої освіти; державне страхування освітян від COVID-19; недопущення скасування пільг на проїзд студентів і учнів.

 

Леонід Левченко,
Олександра Іщенко,
студенти першого курсу СПГ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook