МАЛЕНЬКОЮ ЧАСТИНКОЮ ДУШІ, МИ ДОТОРКНУЛИСЯ ДО КРАСИ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ВІДЧУЛИ СЕБЕ ПАТРІОТАМИ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ

3 грудня 2020, 21:52

З нагоди Дня працівників культури і майстрів народної творчості та Дня української писемності та мови біотехнологи 1 курсу 1 групи вирішили подивитись разом онлайн американсько-український художній фільм «Захар Беркут»  2019 року режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна, екранізацію однойменної історичної повісті «Захар Беркут» Івана Франка.

Враження від сумісного часу разом наших майбутніх біотехнологів:

День української писемності та мови цього року був особливим. А все через те, що відбувався онлайн. Разом з одногрупниками ми довго думали, як провести цей день. Вирішили влаштувати спільний перегляд нового українського фільму «Захар Беркут». Це була чудова ідея. Фільм цікавий, добре підібрані місця зйомок, природа навколо зачаровує. Також є багато жвавих сцен, від яких перехоплює подих. Не шкодую, що провела цей день саме так.

Фільм був неперевершений. Візуально дуже приємно здивував, показав Україну в усій красі. Гра акторів заворожує, сюжет захоплюючий та вдало  адаптований до книги. Чудова екранізація "Захара Беркута".

Отримала справжнє задоволення від перегляду фільму "Захар Беркут". Сподобався всіма українськими подіями. Хотіла б переглянути ще раз.

Фільм - вау. Обов'язковий до перегляду!

Перегляд тематичної картини – оптимальний вид дозвілля. До того ж, вкотре переконуюсь, що вітчизняний кінематограф поліпшується темпом геометричної прогресії.

Цього року день української писемності та мови пройшов в онлайн режимі, були нові емоції, але ми пам'ятаємо про це свято і не забуваємо, навіть у дні пандемії. Маленькою частинкою душі, ми доторкнулися до краси української мови та відчули себе патріотами рідної держави.

На день української писемності ми дивилися фільм "Захар Беркут". Мені дуже сподобався цей фільм, адже він ідеально передав настрій тих часів, а гра акторів була неперевершеною.

Мені сподобався груповий перегляд фільму, бо ми не тільки підтримали українське кіно, а й змогли поспілкуватися один з одним, обговорили проблеми, які були підняті у фільмі, змогли відволіктися від навчання.

Мені дуже сподобалася конференція з одногрупниками. Адже  ми разом подивилися чудовий фільм ,,Захар Беркут". На мою думку, інколи потрібно так збиратися і разом пізнавати світ українського кінематографу.

Останнім часом, завдячуючи розвитку технологій та зменшенню затрат, з'явилось багато кіностудій та розцвіло незалежне кіно. Україна багата ентузіастами, здатними перенести на екран давні історії з новою порцією вогню та завзяття, що ще раз демонструє фільм "Захар Беркут" Ахтема Сеітаблаєва і Джона Віна, котрий знайшов відгук у серцях глядачів Франції, Іспанії, Японії, США та багатьох інших. Слоган фільму - «В свободі моя сутність», що описує його як ніщо інше точно.

 Спільний перегляд фільму "Захар Беркут" залишив приємне враження. Мені дуже сподобалася передана атмосфера в часи монголо-татарської навали, історія постає дуже яскравою, змушує відчути різні почуття від великої радості до тривожності.

Біотехнологи 1 курс 1 група,

Довженко Євгенія, староста

Бородай Віра, куратор

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook