Науково-педагогічні працівники кафедри провели онлайн-семінар «Дистанційна сесія: правила спілкування та процедура»

3 грудня 2020 року

 Omnia transeunt et id qouque.

Etiam transeat.
 
               Добігає до свого завершення непростий семестр… Непростим він видався для усіх учасників навчального процесу.  
         На юридичному факультеті постійно відбувалися обговорення щодо підвищення ефективності навчання у складних умовах, правилам проведення таких занять тощо.
         Проте напередодні дистанційної сесії є потреба у донесенні до студентів нормативних вимог Міністерства освіти України (МОН) щодо  організації поточного, семестрового контролю та атестації здобувачів освіти із застосуванням дистанційних технологій. МОН розробило методичні рекомендації закладам фахової передвищої та вищої освіти щодо проведення семестрового оцінювання студентів, а також захистів дипломних робіт і складання атестаційних іспитів.
     Відтак, відбулося проведення виховного онлайн-заходу перед початком екзаменаційної сесії для студентів 2 та 3 курсу юридичного факультету 1 та 2  грудня 2020 року – «Дистанційна сесія: правила спілкування та процедура».
 
     Студенти були ознайомлені із відповідним підзаконним нормативно-правовим актом та правилами складання іспитів з використанням навчально-інформаційного порталу НУБіП України та платформа «Elearnе» та відеоконференцій для усного опитування.
 Успішного проходження дистанційної сесії!
доцент кафедри цивільного
та господарського права
Інна Горіславська
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook