Атестація аспірантів та здобувачів кафедри глобальної економіки

18 листопада 2020 року
НУБіП України

 17 листопада 2020 р. відбулася атестація аспірантів та здобувачів кафедри глобальної економіки, економічного факультету, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка». За умов карантину, атестацію було проведено дистанційно, що, ні в якій мірі, не зменшує відповідальність аспірантів і їх керівників у виконанні затверджених індивідуальних планів аспірантів та поставлених перед ними завдань, на чому й наголосив голова комісії, академік Сергій Кваша.

   Відповідно до наказу ректора, Станіслава Ніколаєнка, звіти аспірантів заслуховувала та оцінювала комісія. До її складу увійшли академік Сергій Кваша, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва.

  На засіданні були також присутні завідувач кафедри глобальної економіки доктор економічних наук, професор Наталія Вдовенко, наукові керівники аспірантів та науково—педагогічні працівники кафедри глобальної економіки.

   Аспіранти та здобувачі представили свої здобутки наукової роботи у доповідях, активно відповідали на запитання членів комісії та розповідали про плани на майбутній рік.

   Атестація аспірантів кафедри глобальної економіки, економічного факультету пройшла за 100 % явки її учасників. Усі аспіранти та здобувачі кафедри глобальної економіки були атестовані одноголосно, маючи певні зауваження і пропозиції для подальшої наукової роботи.

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook