Відкрита лекція з дисципліни «Образотворче мистецтво»

26 листопада 2020 року
Київ

 Згідно графіку проведення відкритих лекцій ННІ лісового і садово-паркового господарства 26 листопада 2020 р. старшим викладачем кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Вікторією Міндер проведено відкриту онлайн-лекцію із дисципліни «Образотворче мистецтво».

Основними слухачами були студенти 1 курсу спеціальності 206 - Садово-паркове господарство, для яких дана дисципліна є базовою. Темою лекції «Перспективне зображення» розкрито поняття терміну перспектива, його короткий історичний нарис, класифікацію видів перспективи та методи побудови, що є найбільш застосовуваними для фахівців садово-паркового мистецтва.

     

Відкритою лекція стала не лише для колег та студентів, на неї також зазирнуло молоде покоління та домашні улюбленці – ті, хто на дистанційному навчанні допомагають вчитись!

На наступному практичному занятті буде закріплено отриманий теоретичний матеріал побудовою об’ємно-просторового зображення методом перспективної сітки. Отримані навички стануть у нагоді майбутнім професіоналам!

Завідувач кафедри, професор кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена Колесніченко
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook