Попередній on-line захист магістреських робіт

26 листопада 2020, 16:42
НУБіП
26 листопада 2020 року відбулося on-line засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика із використанням програми комунікації Zoom. Засідання було присвячене попередньому захисту магістерських робіт денної форми навчання. 15 майбутніх випускників кафедри представили результати своїх наукових досліджень у вигляді постерів та презентацій.
Комісія, яка складалася з викладачів кафедри та студентів, всебічно проаналізувала представлені робити та надала свої зауваження і побажання.
     Завідувач кафедри професор Подпрятов Г.І. звернув увагу на вимоги щодо написання магістерських робіт та формулювання актуальності роботи, мети і завдань дослідження, висновків роботи та їх відповідності поставленим завданням. Заступник декана агробіологічного факультету, доцент кафедри Завгородній В.М. застеріг щодо наявності плагіату у магістерських роботах.
     Обговорення доповідей студентів перетворювалося на жваву дискусію, у якій взяли участь не лише наукові керівники та викладачі кафедри, але й самі студенти. Захист пройшов на належному рівні, що було відзначено членами комісії. До захисту магістерських робіт ще є трохи часу, який студенти можуть використати, щоб покращити свої доповіді, презентації, а також врахувати зауваження та усунути виявленні недоліки.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook