Постерна конференція – останній рубіж перед захистом магістерських робіт

26 листопада 2020 року

 Традиційно, напередодні захисту випускних магістерських робіт, в НУБіП проходить постерна конференція на якій магістри 2-го року навчання звітують про результати досліджень, що проводились в рамках індивідуальних наукових тематик.

В цьому році у зв’язку з пандемією навчальний процес переведений на дистанційну форму. Тому і процедура проведення постерної конференції носить дистанційний характер. За розпорядженням деканату захист постерів об’єднано з попереднім захистом магістерських робіт, що проводиться на випускових кафедрах.
На кафедрі землеробства та гербології, відповідно до графіку, даний захід проводився 25 листопада. Магістри разом з керівниками представляли основні положення своїх робіт у вигляді постера та презентації до нього. Майбутні випускники після доповіді відповідали на питання викладачів та своїх колег, активно дискутували по найбільш цікавих і часто гострих положеннях представлених результатів.
 
 
 
Всього було прослухано 16 доповідей. В дружньому діалозі кожній із них була дана належна оцінка, відмічені сильні і дискусійні моменти. На завершення, підводячи підсумки конференції, завідувач кафедри проф. С.П.Танчик подякував всім учасникам, що взяли участь у роботі, а майбутнім випускникам побажав належним чином завершити свої роботи і з врахуванням всіх зауважень і побажань достойно представити кафедру під час захисту робіт перед екзаменаційною комісією агробіологічного факультету.
 
 
Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook