На кафедрі продовжується знайомство студентів-фінансистів зі страховими компаніями України

25 листопада 2020 року
Цього разу магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість подивитися на роботу консультантів страхового брокера Starlife.
Компанія є посередником у сфері убезпечення життя. Основний напрямок її діяльності – надання консультацій з питань фінансового забезпечення в майбутньому, накопичення капіталу та страхового захисту родини. Партнерами Starlife є такі відомі страхові компанії, як ПрАТ «MetLife» (Metropolitan Life Insurance Company, США) та страхова компанія «Княжа Лайф Вієнна Іншуранс Груп» (входить до складу австрійської страхової групи «Vienna Insurance Group»).
Компанія Starlife працює за методом індивідуальних консультацій, одну з яких було спеціально підготовлено та проведено для студентів економічного факультету. Магістри-фінансисти активно долучилися до обговорення особливостей та проблемних моментів страхування життя в нашій країні з огляду на складну економічну ситуацію та загрози епідеміологічного стану; пропонували свої погляди на покращення страхових програм. Дискусія виявилася надзвичайно жвавою. Користуючись знаннями, отриманими під час аудиторних занять з дисциплін «Страхування» та «Страхові послуги», магістри висловлювали свої думки на одному професійному рівні з консультантами, багато років працюючими у сфері лайфового страхування, чим приємно здивували представників Старлайфу. Представники компанії запросили фінансистів на семінар з керівником Київського офісу компанії та обговорили можливості їхнього майбутнього працевлаштування в якості фінансових консультантів зі страхування життя.
 

Руслана Мамчур, Олена Жарікова
доценти кафедри банківської справи та страхування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook