Студенти магістратури в рамках вивчення курсу "Страховий менеджмент" взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному вебінарі "Event marketing"

17 листопада 2020, 16:38

 

   17 листопада у рамках вивчення курсу «Страховий менеджмент» студенти 5 групи 1 року навчання магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з доцентом Віктором Вікторовичем Тринчуком взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному вебінарі «Event marketing. Ключові етапи проекту або Як створити емоцію залучення до бренду".


       

    Модераторами та гостинними господарями заходу виступили професор кафедри міжнародного бізнесу Київського інституту міжнародних відносин Валентина Петрівна Мазуренко та доцент кафедри – Вікторія Андріївна Крикун.


      Майстер-клас презентував Олексій Куліков – керуючий партнер івент-агенції Ant Hill RG. Присутні мали чудову нагоду дізнатися про види івент маркетингу, етапи організації події та ефективний вибір підрядника, з’ясувати, що таке бриф та дебриф, і як мають корелювати цінності івенту із цінностями бренду, навчилися створювати план реалізації івента, і, звичайно, пройшлися найпопулярнішими факапами організаторів.

     Учасники заходу дізнались про те, чим живе та чим житиме український ринок заходів у період карантину, а також про цікавий досвід діяльності івент-агентства Ant Hill RG.

             

Щиро дякуємо колегам за запрошення взяти участь у семінарі,

а також висококласному спікеру – Олексію Кулікову!


Ольга Файчук,
доцент кафедри банківської справи та страхування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook