До кінця року – навчаємося дистанційно

10 листопада 2020 року
НУБіП

  На виконання рішень Кабінету Міністрів України, ректорату Університету, враховуючи звернення Профспілкової організації працівників університету, Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів, Студентської організації НУБіП України, з метою забезпечення якості освітнього процесу, виконання програм навчальних дисциплін і навчального навантаження та ефективної роботи університету, з урахуванням умов адаптивного карантину й епідемічної ситуації в місті Києві ректор Станіслав Ніколаєнко видав наказ про продовження навчання за дистанційною формою у період з 16 листопада по 31 грудня 2020 року.

      Документом директори ННІ та декани факультетів зобов’язані здійснити заходи для переведення освітнього процесу в дистанційну форму на цей період для всіх студентів університету денної та заочної форм навчання. Спільно із завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками необхідно забезпечити проведення навчальних занять в дистанційному режимі згідно з розкладом на І семестр 2020-2021 н. р. За потреби науково-педагогічні працівники університету проводять індивідуальні консультації для студентів бакалаврату та магістратури у період дистанційного навчання.
     Навчальному відділу доручено внести зміни до графіка освітнього процесу на І семестр 2020-2021 н. р.: для студентів бакалаврату 1, 2, 3 та 4 курсів і студентів магістратури 1 року навчання провести навчальні заняття та зимову сесію в період з 16 листопада по 31 грудня 2020 р. у дистанційному режимі; для студентів магістратури 2 року навчання зимову екзаменаційну сесію провести в дистанційному режимі, а захист магістерських робіт та вручення дипломів про вищу освіту у змішаному форматі (очно чи дистанційно, за рішенням вчених рад факультетів та ННІ).
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook