Відбулась постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності 072 - Фінанси, банківська справа та страхування (Магістерська програма: «Банківська справа»)

23 листопада 2020 року

         Вже традиційно, восени, відповідно до графіку навчального процесу НУБіП України магістри 2-го року навчання представляють результати своїх досліджень.

Цьогоріч, 23 листопада  на кафедрі банківської справи та страхування відбулась постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності 072 - Фінанси, банківська справа та страхування, які навчаються за магістерською програмою: «Банківська справа» в онлайн форматі з використанням платформи ZOOM. Викладені основні дослідження в роботах стали своєрідним передзахистом магістерських робіт та є одним із ключових етапів підготовки студента до основного захисту.
З вітальним словом до учасників постерної сесії звернулася завідувачка кафедри банківської справи та страхування д. е. н., професор Любов Худолій. В першу чергу було наголошено про вимоги до змісту та оформлення магістерських робіт, крім того було акцентовано увагу на особливостях захисту наукових досліджень магістрантів. Під час постерної сесії було представлено 14 презентацій.
 
 
Сформована комісія у складі: д.е.н., проф., зав. кафедри Худолій Л.М., к.е.н., доц. Костюк В.А., к.е.н., доц. Муравський О.А., к.е.н., доц. Файчук О.В. розглянула основні результати дослідження магістрантів кафедри.
 
Також долучилися до обговорення результатів, що представлені у постерних презентаціях й інші викладачі кафедри банківської справи та страхування.
 
Під час дискусії комісія висловила позитивне враження про представлені роботи та за результатами обговорення відмітила кращі постерні презентації наступних студентів-магістрів.
І місце отримала: Назаренко Ольга Олександрівна з презентацією «Страхові послуги банківських установ України»;
ІІ місце розділили: Усик Катерина Вікторівна з презентацією «Розвиток довгострокового банківського кредитування аграрних підприємств» та Глух Іларіон Іларіонович з презентацією «Банківське кредитування малого бізнесу в аграрній сфері»;
ІІІ місце посіли: Шафарчук Людмила Степанівна з презентацією «Розвиток кредитних спілок в Україні, Ткаченко Євгеній Вікторович з презентацією «Інтеграційні процеси в діяльності та страхових компаній в Україні» та Бут - Гусаїм Галина Володимирівна з презентацією «Формування депозитної політики банківських установ в Україні.
На завершення постерної сесії Любов Худолій подякувала всім учасникам та побажала успіхів на основному захисті магістерських робіт.
 

доценти кафедри банківської справи та страхування

Костюк Вікторія Анатоліївна

Файчук Ольга Валеріївна 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook