74-а міжвузівська науково-практична студентська конференція «Розвиток аграрного сектору економіки України в умовах глобалізації». Секційне засідання «Банківське та страхове забезпечення суб’єктів агробізнесу»

19 листопада 2020 року

19 листопада 2019 року відбулася 74-а міжвузівська науково-практична студентська конференція «Розвиток аграрного сектору економіки України в умовах глобалізації». Секційне засідання «Банківське та страхове забезпечення суб’єктів агробізнесу» проводилось  під керівництвом д.е.н., проф. Худолій Л.М., к.е.н., доц. Костюк В.А.,  к.п.н., доц. Аврамчук Л.А.
 

 
Завідувачка кафедри банківської справи та страхування Любов Худолій привітала учасників конференції, які долучилися до обговорення актуальних проблем банківського та страхового забезпечення суб’єктів агробізнесу, не дивлячись на розповсюдження пандемії COVID - 19, та окреслила коло сучасних економічних проблем.

Цікавими і дискусійними були виступи наших студентів, зокрема Бовкун Аліни про медичне страхування в Україні, розглянувши його проблеми та перспективи, Шевчука Дмитра про розвиток світової банківської системи в умовах карантинних обмежень, Моргун Альони про вірусний маркетинг як спосіб просування товару на страховому ринку. 

Підводячи підсумки секційного засідання професор Худолій Л.М. відзначила високий рівень підготовки студентів та цікаві доповіді. При розподілі призових місць критеріями оцінювання були виступи студентів, відповіді на запитання та рівень володіння матеріалом дослідження.
 
 

За результатами обговорень були визначені переможці:
І місце отримали: магістр 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Бовкун Аліна з доповіддю «Медичне страхування в Україні: проблеми та перспективи» - керівник к.е.н., доц. Мамчур Р.М. та магістр 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Черкесенко Катерина з доповіддю «Банківська система в умовах карантинних обмежень» - керівник д.е.н., проф. Худолій Л.М.
 
ІІ місце розділили: студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Чубанова Марина з доповіддю "Сучасні  тенденції інноваційних банківських продуктів в Україні" - керівник к.е.н., доцент Файчук О.В. і студенти 1 курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Веремій Яна з доповіддю «Управління кредитним портфелем банківської установи» - керівник к.п.н., доц. Аврамчук Л.А. та Моргун Альона з доповіддю «Вірусний маркетинг як спосіб просування товару на страховому ринку» - керівник к.е.н., доц. Тринчук В.В.
ІІІ місце розділили: студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Ковалінська Діана з доповіддю "Депозитна політика як складова системи управління діяльністю банку»  - керівник к.е.н., доц. Файчук О.В.,  студент  2 ст. курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Корнієнко Андрій з доповіддю "Іпотечне кредитування в житловій сфері та перспективи розвитку в Україні" - керівник к.е.н., доц. Жарікова О.Б. та магістр 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»  Шевчук Дмитро з доповіддю "Характеристика світової банківської системи" - керівник к.е.н., доц. Муравський О.А.


На завершення конференції Любов Худолій, привітала переможців, а також подякувала всіх учасників за активну участь у конференції та побажала успіхів у подальшій науковій діяльності.

 
Вікторія Костюк,
 
доцент кафедри банківської справи
та страхування

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook