На кафедрі глобальної економіки відбувся захист звітів з практики магістрів ОПП "Прикладна економіка"

20 листопада 2020 року
НУБіП України

   19 листопада на кафедрі глобальної економіки онлайн на платформі Zoom заслухали звіти по практиці магістрів другого року навчання ОПП "Прикладна економіка".
   Під час проходження практики, яка у відповідності до наказу по університету тривала з 13 липня 2020 року по 30 жовтня 2020 року студенти узагальнили та вдосконалили свої теоретичні знання, практичні уміння та компетентності, набули професійного досвіду та готовності до самостійної професійної роботи.
   Метою практики студентів-економістів було вивчення напрямків діяльності та організації роботи установ, де проходить практика: закріплення. поглиблення і розширення знань з теоретичних дисциплін та їх застосування до розв'язання актуальних проблем; одержання навиків проведення конкретних розрахунків; підготовка до майбутньої роботи за спеціальністю.


   

   Перевагу у виборі баз практики студенти надали фермерським господарствам: СФГ "Оберіг" Київської області, СФГ "Шар" та ФГ "Крокус" Вінницької області та сільськогосподарським підприємствам: ТОВ "Селищанське" Вінницької області. Практиканти проводили оцінку економічної ефективності діяльності підприємств аграрного сектору, приймали участь у проведенні розрахунків, формуванні звітних даних. Були і специфічні установи - бази практики: ДП МОУ Київський військовий деревообробний завод, ННЦ Інститут аграрної економіки. Але економісти потрібні усюди, і там студенти також приймали участь у діяльності економічних служб і відділів. 

   Студенти надали всі необхідні підтверджувальні документи про хід практики у вигляді роздрукованих звітів та щоденників про проходження практики належним чином оформлених та завірених печатками та підписами керівників практики від виробництва в установах та організаціях, де студенти перебували під час практики, та описом ходу виконання практики.
   Високий рівень фахової підготовки продемонстрували всі студенти, які проходили практику, про що свідчать можливості співпраці по закінченню практики та відповіді студентів під час захисту звітів.
   Кафедра глобальної економіки бажає студентам, які успішно захистили звіти по практиці, подальших успіхів у навчанні. І головне – вчасно та якісно підготувати до захисту свої магістерські роботи та міцного здоров’я!

Лариса Михальчишина,

доцент кафедри глобальної економіки

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook