Постерна презентація результатів магістерських досліджень на кафедрі економіки праці та соціального розвитку

23 листопада 2020 року

23 листопада на економічному факультеті пройшла загальноуніверситетська постерна конференція, яку відкрили роботи магістрів ІІ року спеціальності «Економіка». Цього року пдана коференція проходила в дистанційному онлайн форматі, магістри захищали свої роботи на виспускових кафедрах. Так розпочали роботу о 9:00 на кафедрі "Економіки праці та соціалього розвитку". Постерні роботи оцінювала комісія у складі завідувача кафедри О.Ю. Єрмакова, доцентів кафедри Балана О.Д., Ланченка Є.О., Гребеннікової А.А. та Нагорного В.В. які відмітили високих ступінь охоплення широкого кола економічних проблем з використанням арсеналу сучасних наукових методів дослідження, а ґрунтовні висновки та пропозиції засвідчили високий рівень підготовки студентів та їх готовність до захисту магістерських робіт. 

Першою розпочала свій виступ Білецька Наталія Юріївна тема магістрерської роботи "Організаційні засади корпоративної соціальної відповідальності в аграрних підприємствах".

Далі свої постери представили:  Гісем Андрій Володимирович тема "Соціально-економічні засади розвитку грибівництва в аграрних формуваннях" та Клюй Анастасія Олександрівна "Організаційно-економічні засади розвитку зерновиробництва в Україні

 

Комісія розглянула представлені постерні презентації студентів-магістрів та оцінила їх, а також звернула увагу студентів на сильні сторони проектів та вказали на недоліки.

Після відповідей колег продовжила Салюта Христина Андріївна "Розвиток соціально-трудових відносин в аграрному секторі економіки"  та Чепчак Діана Русланівна "Посилення міжнародної конкурентоспроможності аграрних формувань на засадах соціальної відповідальності".

Протягом захистів постерних презентацій комісія задавала уточнюючі питання, рекомендувала на що звернути увагу при підготовці до основного захисту. 

Завершаючи конференцію виступила Ахрамєєва Ярослава Євгенівна тема роботи "Трудова міграція, як складова соціальної мобільності в глобальному суспільстві".

Проведений захід був корисним для студентів-магістрів, оскільки дав їм змогу під іншим кутом зору поглянути на власний доробок, поділитися отриманими результатами, опанувати навички доповідача, які їм знадобляться не тільки під час основного захисту магістерських робіт, а й у майбутній професійній діяльності.

к.е.н. доцент Віталій Нагорний

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook