Чергове засідання кафедри: основні виклики та завдання під час звітного періоду

16 листопада 2020 року

 Під головуванням завідувача кафедри, доктора сільськогосподарських наук, професора Володимира Чайки відбулося чергове засідання кафедри (протокол №8 від 16.11.2020 р.). Листопад місяць, як і кожного року, є надзвичайно навантажений звітними документами роботи науково-педагогічних працівників, допусками студентів ОС «Магістр» до захистів магістерських робіт та звітністю аспірантів.

Злагодженість колективу, чудова позитивна атмосфера в колективі під час засідання посприяла вирішенню всіх питань, які були заплановані у порядку денному. Зокрема першим питанням була атестація аспірантів кафедри. Надія Міняйло, Вікторія Сердюк, Серафим Лопатько під час своїх докладів показали високі наукові знання у своїй проблематиці дослідження, обізнаність у методології та результативність отриманих результатів. 

Керівники ініціативних науково-дослідних робіт представили звіти на розгляд кафедри, після яких перейшли до обговорення та їх затвердження. На засіданні кафедри була присутня заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з наукової роботи Валерія Бондарь, яка озвучила основні дати по звітності науково дослідних робіт. 

Одним із питань у порядку денному було обговорення методичних матеріалів з дисциплін, їх подальше затвердження до друку. Заступник голови навчально-методичної комісії, професор кафедри Наталія Анатоліївна поінформувала колектив про вимоги до методичних праць та перелік необхідних документів, щоб дані праці були розглянуті комісією. 

Під час активного спілкування на засіданні, науково-педагогічні працівники також обговорили основні обов’язки, які покладені на кожного науково-педагогічного працівника. Розподіл цих обов’язків між колегами сприятиме кращій організації колективу та створенню сприятливого середовища. Увагу звернули на те, що завідувач лабораторії приймає активну участь у документообігу кафедри та у підготовці звітної документації кафедри.

Одним із основних питань була профорієнтація. Доцент кафедри Світлана Паламарчук поінформувала колектив про День відкритих дверей в університеті, який відбудеться 21 листопада 2020 р. через он-лайн відео-звязок. Наголосила на тому, що кожен НПП має попрацювати з адміністрацією шкіл та запросити їх до співпраці. 

Також на засіданні були розглянуті питання щодо наступних дат засідання. Зокрема визначили, що 19 листопада буде проведене засідання кафедри, де головним питанням стане – конкурс на посади, 23 листопада – чергове засідання, на якому має відбутися перша атестація магістрів спеціальності 101 «Екологія». Також були обговоренні і інші питання.

Як підсумок, були прийняті наступні рішення: 1) атестувати аспірантів кафедри зі спеціальності 101 «Екологія» (Надія Міняйло, Вікторія Сердюк, Серафим Лопатько); 2) до кінця дня здати звіт по міжнародній роботі Юлії Рибалко; 3) до 17.11.2020 включно поінформувати відповідального з профорієнтаційної роботи Світлану Паламарчук з приводу проведеної профорієнтаційної роботи; 4) до 17.11.2020 р. включно здати звіт НДР відповідальній по факультету Валерії Бондарь; 5) здати статистичний звіт кожному НПП завідувачу лабораторії до 20.11.2020 р.; 6) подати клопотання на розгляд Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології щодо включення до складу Вченої ради факультету доктора біологічних наук, професора кафедри екології агросфери та екологічного контролю Віталія Андрійовича Гайченка; 7) затвердити звіти ініціативних науково-дослідних робіт.
 
Віта Строкаль, секретар кафедри

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook