Профорієнтація у Звенигородській ЗСШ №1 І-ІІІ ст.»

13 листопада 2020 року

12 листопада 2020 року в Звенигородській  «ЗСШ №1 І-ІІІ ст.», Черкаської області, студентка Економічного факультету, спеціальності «Облік і оподаткування», 1 курсу, Рябоконь Аліна провела профорієнтаційну зустріч з випускниками школи.

Студентка розповіла про особливості вступу до НУБіП України, можливості та перспективи навчання на спеціальності «Облік і оподаткування», переваги навчання на Економічному факультеті. Окрім того, учні 11 класу дізнались про те, що студенти НУБіП України мають змогу проходити практику за кордоном, навчатися за міжнародними програмами обміну студентів та отримати подвійний диплом.

11 клас – відповідальний період життя для підлітків, адже на протязі  року необхідно визначитися з майбутньою професією, обрати спеціальність та вищий учбовий заклад. З метою ознайомлення з НУБіП України в цілому, та економічним факультетом зокрема, кафедра  статистики та економічного аналізу проводить профорієнтаційні заходи для шкіл Київщини та інших областей України.

Студентка ознайомила майбутніх абітурієнтів з перевагами навчання в НУБіП України, окреслила основні здобутки економічного факультету, звернула особливу увагу на навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», а також запросила відвідати онлайн день відкритих дверей університету.

 

Аліна Рябоконь,

Студентка спеціальності «Облік і оподаткування»

Олена Богданюк,

куратор 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook