День працівників сільського господарства - свято для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів

14 листопада 2020, 11:35

      Сільське господарство – одна із основних і значимих галузей для економіки України. Щорічно, у третю неділю листопада, ще з 1993 року відзначається День працівників сільського господарства. Здебільшого, воно припадає на 15 листопада. Це свято присвячене всім аграріям країни, працівникам фермерського господарства і всім тим людям, хто докладає зусиль для розвитку сільського господарства Неньки-України.
     Для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів це вагоме професійне свято. Тварини – це частина нашої професії. Ми їх любимо. І з творчістю підходимо до догляду за цими улюбленцями!

 

    В університеті нас навчають анатомічній будові всіх сільськогосподарськиї тварин, їх фізіологічному стану, хворомабом, раціону і навіть допустимій температури тіла для певного виду тварин. На одній із пар фізіології травин ми вимірювали температуру тіла в чорно-рябої породи великої рогатої худоби.

    Також наша група допомагала в догляді за кіньми та поні на стайні університету. Ми займалися годівлею тварин, вичісували їх, очищали територію від решток їжі та бруду. Ці моменти були дуже позитивними та продуктивними для нас, як спеціалістів.

  

     На парах із птахівництва викладачі навчили нас виокремлювати частини тіла курей за їх назвами, різновиду та особливостям утримання птахів. Також ми освоїли методи визначення якості яєць за трьома методами.

     І вже на 4 курсі навчання наша 2 група освоїла специфіку в догляді за всіма видами тварин. І ми з впевненість готові сказати, що готові працювати на розвиток сільського господарства нашої країни.

      Четвертий курс спеціальності технологія виробництва і переробки продукції тваринництва вітає усіх викладачів, агрономів, фермерів та зооінженерів із професійним святом! Ми бажаємо успіхів в обраній сфері діяльності та розвитку в галузі сільського господарства!

Карина Кермач,
студентка 4 курсу 1 групи,
спеціальність «Технологія виробництва та
переробки продукції тваринництва»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook