Як провести карантин із користю

13 листопада 2020 року

      Карантин для мене – це не лише дистанційне навчання, а ще й час для саморозвитку, оскільки я додатково вивчаю англійську мову, допомагаю батькам по господарству, також уважно спостерігаю за світовою ситуацією щодо короновірусу та щиро сподіваюсь, що Україна переживе цей період і в нас все буде чудово. Коротко розповім про себе: я -  Гордієнко Юлія, навчаюсь на факультеті тваринництва та водних біоресурсів на спеціальності технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 4 курс 1 група. Головна місія технолога по виробництву і переробці продукції тваринництва – забезпечення оптимальних умов для годівлі та утримання тварин для отримання продукції високої якості. Окрім того, на великих підприємствах вони відповідають за правильне використання технологій, дотримання стандартів і норм.

     

       Карантин кардинально змінив життя більшості людей, вдарив по навчанню, змусив усіх залишатися в соціальній ізоляції та відмовитися від багатьох буденних радощів у вигляді зустрічі з друзями на каву чи прогулянки парком. Проте не всі переживають цей період як виключно негативний досвід.

        Чому англійська мова настільки важлива? І як себе мотивувати на її вчення ? Вивчення англійської мови – це важкий і тривалий процес, що вимагає терпіння, значної концентрації та твердої впевненості в успішності його завершення. Для того щоб домогтися серйозних результатів у навчанні, будь-яка людина має потребу в мотивації, адже без неї первісний ентузіазм проходить дуже швидко і процес вивчення мови перетворюється на рутину. Тому, перш ніж приступити до освоєння мови, необхідно чітко уявляти, для чого це потрібно та які можливості можуть відкритися. Знання мови сприяє розвитку розумового потенціалу, розширенню світогляду, професійному зростанню, повазі й визнанню серед друзів і колег. Особисто я для вивчення англійської мови користуюсь спеціалізованими сайтами і курсами, такими як:
- Duolingo – тут можна вивчити мову з нуля;
- LearnEnglish – вивчай англійську не лише за допомогою стандартних уроків, але й завдяки іграм та спілкуванню в чатах;
- Situational English – вчи англійську через ситуації.

       

      Завершуючи статтю хочеться дати вам декілька порад.
-Розвивайтесь, удосконалюйте свої знання та навички за допомогою онлайн курсів та книжок;
- Відвідуйте онлайн лекції на форумі «Elearn»;
- Дотримуйтесь основних норм карантину;
- Займайтесь улюбленими справами;
- Приділяйте час для спілкування з друзями та рідними;
- А головна порада для Вас – сидіть вдома та не хворійте.

Будьте здорові!

Юлія Гордієнко,
студентка 4 курсу 1 групи,
спеціальність «Технологія виробництва та
переробки продукції тваринництва»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook