Вітаємо з Днем працівників сільського господарства !

13 листопада 2020 року
Шановні колеги!
Ректорат, профспілка Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітають науково-педагогічних працівників, студентів й співробітників, всіх випускників із
Днем працівників сільського господарства!
      Це – свято тих, хто розумом і руками щодня долучається до матінки Землі, до важливих селянських справ: галузей тваринництва та рослинництва, агроінженерії та енергетики, біотехнології та соціально-гуманітарної сфери, а також науковців, освітян всіх тих, хто вирішив присвятити своє життя цій найважливішій сфері діяльності людини.
     Наш університет є могутнім багатопрофільним вишем, але при цьому залишається провідним агробіологічним університетом України і Східної Європи. Завдяки багаторічній праці професорсько-викладацького складу та студентського колективу, університет утвердився як один з найкращих вищих навчальних закладів, де готують фахівців для вітчизняного аграрного сектору і всього світу. І тому випускники НУБіП України впевнено вирішують виробничі завдання будь-якої складності, а колектив з кожним роком підкорює все нові горизонти у професійній сфері, розвиваючись і здобуваючи визнання не лише на вітчизняних теренах, а й за кордоном.
     Наукові розробки вчених нашого університету сприяють розвитку сільського господарства України. Це й нові високопродуктивні сорти та гібриди сільськогосподарських культур, породи, типи і лінії тварин, екологічно безпечні засоби захисту рослин, ефективні ветеринарні лікарські препарати, нові та модернізовані види сільськогосподарської техніки, енергетики, прогресивні біо- та агротехнології виробництва, переробки, збереження сільськогосподарської продукції та забезпечення її високої якості, новітні біотехнології, успішні бізнес-процеси тощо.
     У цей день ми пошановуємо найбільше тих, хто безпосередньо пов’язаний з сільськогосподарським виробництвом, хто на практиці навчає студентів і запроваджує новітні технології – співробітники навчально-дослідних господарств університету – Миколу Журавля, Юрія Росомаху, Геннадія Білуху, Олександра Горбатюка, Світлану Андрієнко, Віру Мельник, Наталію Беренду, Сергія Кузьміна, Петра Лобаса, Віктора Свинарчука та інших.
     Бажаємо всій університетській родині швидкого подолання пандемії, щоб щедра осінь принесла в кожну оселю достаток і велике людське щастя! Здоров’я хай міцніє, а трудові успіхи примножуються!
     Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – любов, радість і
впевненість у завтрашньому дні!
 

З великою пошаною 
 
 
ректор НУБіП України,          Станіслав Ніколаєнко
 
академік Національної академії
педагогічних наук Україн
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook