Офіційно: до кінця року – навчаємся дистанційно

11 листопада 2020 року

 

На виконання рішень Кабінету Міністрів України, ректорату Університету, враховуючи звернення Профспілкової організації працівників університету, Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів, Студентської організації НУБіП України, з метою забезпечення якості освітнього процесу, виконання програм навчальних дисциплін і навчального навантаження та ефективної роботи університету, з урахуванням умов адаптивного карантину й епідемічної ситуації в місті Києві ректор Станіслав Ніколаєнко видав наказ про продовження навчання за дистанційною формою у період з 16 листопада по 31 грудня 2020 року.

 

     Документом директори ННІ та декани факультетів зобов’язані здійснити заходи для переведення освітнього процесу в дистанційну форму на цей період для всіх студентів університету денної та заочної форм навчання. Спільно із завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками необхідно забезпечити проведення навчальних занять в дистанційному режимі згідно з розкладом на І семестр 2020-2021 н. р. За потреби науково-педагогічні працівники університету проводять індивідуальні консультації для студентів бакалаврату та магістратури у період дистанційного навчання.

     Навчальному відділу доручено внести зміни до графіка освітнього процесу на І семестр 2020-2021 н. р.: для студентів бакалаврату 1, 2, 3 та 4 курсів і студентів магістратури 1 року навчання провести навчальні заняття та зимову сесію в період з 16 листопада по 31 грудня 2020 р. у дистанційному режимі; для студентів магістратури 2 року навчання зимову екзаменаційну сесію провести в дистанційному режимі, а захист магістерських робіт та вручення дипломів про вищу освіту у змішаному форматі (очно чи дистанційно, за рішенням вчених рад факультетів та ННІ).

     Відділу аспірантури доручено внести зміни до графіка освітнього процесу на І семестр 2020-2021 н. р.: для аспірантів денної форми навчання екзаменаційну сесію провести в очному форматі; для аспірантів вечірньої, заочної форм навчання та здобувачів екзаменаційну сесію провести дистанційно.

 

Віктор Шевчук,
начальник навчального відділу
Олена Барабаш,
завідувач відділу аспірантури

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook