Проведено атестацію магістрів та аспірантів кафедри економіки праці та соціального розвитку

10 листопада 2020 року

У четвер 5 листопада за організації секретаря кафедри Коваленко Л.В. з використанням платформи Zoom відбулося онлайн засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку. Завідувач кафедри професор Олександр Юхимович Єрмаков оголосив порядок денний:

1. Атестація магістрів 2-го року навчання та обговорення тем магістерських робіт новоприйнятих магістрантів.
2. Атестація аспірантів.
3. Підготовка до студентської науково-практичної конференції.
4. Різне.

По першому питанню заслухали доповіді про хід підготовки магістерських робіт 6 магістрантів кафедри, зокрема:

  • ­ Гісема Андрія на тему «Соціально-економічні засади розвитку грибівництва в аграрних формуваннях» під керівництвом к.е.н., доцента Ланченка Є.О.;
  • ­ Чепчак Діани на тему «Посилення міжнародної конкурентоспроможності аграрних формувань на засадах соціальної відповідальності» під керівництвом к.е.н., доцента Гребеннікової А.А.;
  • ­ Ахрамєєвої Ярослави на тему «Трудова міграція, як складова соціальної мобільності в глобальному суспільстві» під керівництвом к.е.н., доцента Балана О.Д.;
  • ­ Білецької Наталії на тему «Організаційні засади корпоративної соціальної відповідальності в аграрних підприємствах» під керівництвом д.е.н., професора Єрмакова О.Ю. та к.е.н., доцента Нагорного В.В.;
  • ­ Клюй Анастасії на тему «Організаційно-економічні засади розвитку зерновиробництва в Україні» під керівництвом д.е.н., професора Єрмакова О.Ю. та к.е.н., доцента Нагорного В.В.;
  • ­ Салюти Христини на тему «Розвиток соціально-трудових відносин в аграрному секторі економіки» під керівництвом к.е.н., доцента Ланченка Є.О.

 

Всі роботи пройшли апробацію на конференціях, про що свідчать відповідні публікації тез та статей. Дослідження на завершальному етапі підготовки та будуть вчасно представлені для перевірки на плагіат.

 

 

Наступним питанням доцент Нагорний В.В. запропонував обговорити представлені до наказу теми магістерських робіт вступників 1 року навчання. 7-ро новоприйнятих на кафедру Магістрів оголосили свої теми. Активну участь в обговоренні кожної теми прийняли всі НПП кафедри. Прийнято оптимальну редакцію.

  

Професор Ткачук В.А. запропонував перейти до атестації аспірантів та здобувачів кафедри. Здобувач кафедри Літвінов В.І. тема дисертації «Формування системи трудової мотивації в сільськогосподарських підприємствах» (науковий керівник д.е.н., професор Єрмаков О.Ю.) повідомив про призначення офіційних опонентів та підготовку до заслуховування результатів дослідження на спеціалізованій вченій раді.

Аспірант кафедри Cолоненчук І.В. тема дисертації «Державне регулювання ринку енергоресурсів в Україні» (науковий керівник д.е.н., професор Ткачук В.А.) розповів про хід підготовки дисертації до проходження на раді НДІ.

Аспірант кафедри Калашникова Г. О.  тема дисертації «Інвестиційне забезпечення розвитку аграрного сектору економіки» доповіла про хід виконання індивідуального плану пілготовки дисертаційної роботи. (науковий керівник д.е.н., професор Єрмаков О.Ю.)

Аспіранти кафедри Мірошниченко О. В. тема дисертації «Державне регулювання сільського розвитку в умовах децентралізації», Вітряк О.Г. тема дисертації «Стратегічні пріоритети економічного розвитку малих форм господарювання на сільських територіях» та Савченко Ю. К. тема дисертації «Формування конкурентних переваг агропродовольчої продукції України на шляху до євроінтеграції» продовжують плідно проводити свої дослідження під науковим керівництвом д.е.н., професора Ткачука В.А.

По 3 питанню доцент Балан О.Д. запропонував назву секції «Актуальні питання економіки праці та соціального партнерства» та подав до обговорення інформаційний лист 74 науково-практичної студентської онлайн-конференції «Соціально-економічний розвиток агропромислового виробництва України». Асистент Рубан О.В. зазначила, що кінцевою датою прийому заявок від студентів є 14 листопада. Вирішено затвердити інформаційний лист у чинній редакції та за результатами конференції видати електронний збірник тез.

По останньому питанню завідувач кафедри професор Єрмаков О.Ю. запропонував обговорити висунення на звання доцента к.е.н., доцента кафедри Костюк Т.О. та к.е.н., доцента кафедри Гребеннікову А.А. НПП мають відповідний стаж, публікації, сертифікати та досвід. Після доповідей доцентів кафедри Костюк Т.О. та Гребеннікової А.А., колегіального обговорення, їх одноголосно рекомендовано до подальшого проходження на вченій раді економічного факультету.

Наприкінці було розглянуто рекомендації до друку навчально-методичних рекомендацій та конспектів лекцій НПП кафедри.

Доцент кафедри
Гребеннікова А.А.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook