Профорієнтація економічного факультету у Старовижівській школі-гімназії

9 листопада 2020 року

5 листопада 2020 року в НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» студентка Економічного факультету, спеціальності «Облік і оподаткування», 1 курсу, Савчук Катерина провела профорієнтаційну зустріч з випускниками школи.

Студентка розповіла про особливості вступу до НУБіП України, можливості та перспективи навчання на спеціальності «Облік і оподаткування», переваги навчання на Економічному факультеті. Окрім того, учні 11 класу дізнались про те, що студенти НУБіП України мають змогу проходити практику за кордоном, навчатися за міжнародними програмами обміну студентів та отримати подвійний диплом.

 

Під час зустрічі учнів цікавили питання, які стосуються навчання, особливо в часи пандемії. Студентка поділилася власним першим досвідом використання навчально-інформаційного порталу eLearn, проведенням лекцій та практичних в режимі он-лайн. Випускники отримали вичерпну інформацію про НУБіП України та особливості навчання на спеціальності «Облік і оподаткування» й задумались над вступом саме до цього університету.

 

 

Катерина Савчук,

студентка 1 курсу,

спеціальності «Облік і оподаткування»

Олена  Богданюк,

куратор 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook