Старт першого етапу конкурсу наукових проєктів!

6 листопада 2020 року
м. Київ НУБіП України

 

 

Відповідно до оголошеного Міністерством науки і освіти України конкурсного відбору проєктів наукових досліджень і розробок, виконання яких розпочнеться у 2021 р., в університеті стартував перший етап відбору. 

     Ця важлива подія у науковій діяльності університету зібрала понад 80 вчених, дослідників, очільників наукових підрозділів, які обговорили у межах онлайн-семінару особливості підготовки наукових проєктів для участі у конкурсі. 

     Із вступним словом до науковців виступив перший проректор Ігор Ібатуллін, який закцентував увагу на питаннях організації конкурсного відбору наукових проєктів, пропонованих обсягах виконання проєктів і розробок, тематиці досліджень та їх результативності, перспективах провадження наукової діяльності в університетах.

     Начальником науково-дослідної частини Володимиром Отченашком було висвітлено питання особливостей нового конкурсу, змін у формах проєктів, критеріях оцінювання робіт, змістовній складовій, представленні наукових результатів, доробку авторського колективу, можливостей використання сучасної лабораторної бази, обґрунтованості фінансових розрахунків та підвищення якості очікуваних результатів.

     У обговоренні питань організації конкурсного відбору проєктів досліджень і розробок взяли участь Віталій Лисенко, Іван Ковальчук, Наталія Волощук, Світлана Білоус та інші.

     На прохання учасників семінару розміщуємо презентацію щодо особливостей підготовки наукових проєктів у новому конкурсі.

 

Вікторія Самсонова,

начальник науково-організаційного відділу НДЧ 

 

Репост Іван Роговський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook