Розвиток української туристичної науки

7 листопада 2020 року

      Завідувач кафедри туристичного та готельно - ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ НОіТ, д.е.н., доцент Дарія Басюк виступила офіційним опонентом дисертаційної роботи Охріменко Алли Григорівни на тему «Управління національною туристичною системою», подану на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством. Захист дисертації відбувся у спеціалізованій вченій раді при Київському національному торговельно-економічному університеті під головуванням ректора, проф. Анатолія Мазаракі.

    Представлена до захисту дисертація присвячена актуальній темі - розробленню концепції управління національною туристичною системою (НТС), теоретичні та методологічні положення якої забезпечать високу результативність функціонування туристичної галузі України та зростання її соціально-економічного впливу в умовах зростання конкуренції та глобальних викликів, як то пандемія COVID - 19. На думку опонента, значний науковий інтерес складає представлений у дисертаційному дослідженні туристичний форсайт – Дорожна карта розвитку національної туристичної системи до 2030 року.

   
   

  Після встановленої процедури захисту, спеціалізована вчена рада вирішила, що дисертація за змістом викладених матеріалів, науковою новизною, їх обґрунтованістю і достовірністю відповідає паспорту спеціальності 08.00.03 – економіка та управління національним господарством, а її автору присвоєно науковий ступінь доктора економічних наук. Бажаємо подальшого успіху українській туристичні науці!

 

Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook