Чергові здобутки наукової школи кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

5 листопада 2020 року

     4 листопада 2020 року відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д 26.004.05 на якому проведено прилюдний захист дисертаційної роботи Андрієнко Любові Миколаївни на тему: «Продуктивність і перетравність корму у молодняку кролів за різних рівнів та джерел метіоніну в комбікормах», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.02.02 – годівля тварин і технологія кормів. Науковий керівник доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН Отченашко Володимир Віталійович.

    Здобувач встановила ефективний рівень метіоніну у комбікормах для молодняку кролів м’ясного гібриду НYLLA французької компанії EUROLAP. Дослідженнями розширено концепцію «ідеального протеїну» та встановлено оптимальне співвідношення метіоніну до лізину та суми сірковмісних амінокислот. Також встановлено найбільш ефективне джерело метіоніну у комбікормах.

  

     Спеціалізованою вченою радою відмічено високий рівень проведених досліджень, підготовки здобувача та одноголосно підтримано присудження наукового ступеня.

Завідувач кафедри годівлі тварин і технології
кормів ім. П.Д. Пшеничного,
доктор сільськогосподарських наук,
професор М.Сичов

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook