Дистанційне підвищення кваліфікації викладачів кафедри

3 листопада 2020, 20:01
НУБіП України

  Викладачі кафедри економічної теорії д.е.н., доцент Бутенко В.М. та д.е.н., професор Байдала В.В. відвідували упродовж двох тижнів заняття на курсах підвищення кваліфікації науково-педагогічних за програмою «Інформаційно-комунікаційні технології дистанційної освіти».
  На курсах підвищення кваліфікації розглядалося дуже багато актуальної інформації стосовно організаційних, методичних, технічних аспектів проведення дистанційного навчання. Колеги ділилися досвідом використання різних інструментів дистанційного навчання для організації навчального процесу у закладах вищої освіти. Зокрема розглядалися такі інструменти для організації комунікації зі студентами на навчальному порталі як Zoom та Webex Meetings, інструменти GoogleApps, Google Meetings, Google Classroom для проведення спільної роботи з документами та організації он-лайн активностей студентів тощо.
   Велика вдячність колегам із факультету інформаційних технологій за проведення змістовних курсів та надання дієвої підтримки у освоєнні інструментів дистанційного навчання.


 

Бутенко В.М.,
д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook