Участь в практичній конференції «СВИНОКОМПЛЕКС 2020. Ефективне виробництво»

28 жовтня 2020, 13:16

     Завідувача кафедрою, професора Михайла Сичова, було запрошено до участь в практичній конференції «СВИНОКОМПЛЕКС 2020. Ефективне виробництво», де він виступив з доповіддю «Амінокислотне живлення свиней». Ця конференція проходила в комбінованій манері, частина учасників була присутня очно, решта приймала участь on-line.

    Михайло Юрійович в цікавій та емоційній манері розповів про значення та принципи амінокислотного живлення тварин в цілому, про історію розвитку ринку синтетичних амінокислот. Підчас доповіді були розглянуті особливості концепції ідеального протеїну в годівлі свиней. Доповідач зупинився на значені окремих незамінних амінокислот в живленні свиней різних статево-вікових груп. Не оминув увагою й стан світового ринку виробництва продукції тваринництва, зазначивши, що світ з’їдає за рік 1,4 млрд. голів свиней. 

       На при кінці своєї доповіді професор Михайло Сичов надав цікаву інформацію про різноманітні підходи, що до заміни звичайного м’яса та створення його штучного аналога і зупинився на кількісних показниках витрат прісної води для виробництваі різних видів продукції тваринництва.

     Блок «Тенденції в догляді та годівлі в сучасному свинокомплексі» закінчився панельною дискусією, під час якої були надані відповіді на питання, які виникли в залі, або були надіслані через internet. 

    За результатами виступу, в журналі Тваринництво та ветеринарія, надруковано статтю.

Доцент, кандидат с.-г. наук Ігор Ільчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook