Євген Осадчій - диплом ІІ ступеня в конкурсі наукових робіт з спеціальності "Металургія"!

29 березня 2020, 14:52
м. Запоріжжя

 

Відповідно доПоложення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей і наказу  Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04.10.2019 р. у 2019/2020 навчальному році було проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Перший тур - у закладах вищої освіти, другий тур - у базових закладах вищої освіти. 

Науковий напрямок діяльності та сукупність дисциплін, що викладаються на кафедрі «Технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства» найбільш повно відповідає галузі знань «Металургія». Базовим вищим навчальним закладом Конкурсу за напрямом «Металургія» є Національна металургійна академія України (м. Дніпро). 

 

P80329-143429-01

 

Від кафедри «Технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства» на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Металургія» у 2019/2020 навчальному році було подано 3 наступні роботи:
  1. Структура біметалевих виливків (Студентка Киця Вікторія Олександрівна, 2 рік навчання, група ГМаш-1801);
  2. Властивості біметалевих виливків (Студентка Йолдич Олена Олександрівна, 2 рік навчання, група ГМаш-1801);
  3. Моделювання ливарних властивостей сталей (Студент Осадчий Євгеній Олександрович, 2 рік навчання, група ГМаш-1801)
Після проходження першого туру Конкурсу у НУБіП роботи були відправлені на другий тур Конкурсу до Національної металургійної академії України (м. Дніпро).
Всього на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Металургія» у 2019/2020 навчальному році було подано 68 робіт. 
Галузева конкурсна комісія Національної металургійної академії України у складі голови, декана Металургійного факультетуНаціональної металургійної академії  України, завідувача кафедри теорії металургійних процесів і фізичної хімії проф., д.т.н. Камкиної Л. В. та членів завідувачів кафедр «Ливарного виробництва» проф., д.т.н. Хричикова В. Є. і «Матеріалознавства» проф., д.т.н. Куцової В. З. висловила подяку за участь студентів ВНЗ України у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія».
 
DSC_0022

 

За результатами рецензування робіт, галузева конкурсна комісія допустила до участі у підсумковій відео конференції Конкурсу наукові студентські роботи від наступних навчальних установ:
  • Національна металургійна академія України - 8 робіт;
  • Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут (ХПІ)» - 3 роботи;
  • Дніпровський державний технічний університет - 2 роботи;
  • Донбаська державна машинобудівна академія, Інженерний інститут Запорізького національного університету, Харківський національний автомобільно - дорожній університет, Національний університет України «Київський політехнічний інститут (КПІ)», Одеський національний політехнічний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування України по 1 роботи від кожної установи.
Від Національного університету біоресурсів і природокористування України була визначена наукова робота студента групи ГМаш-1801 факультету конструювання та дизайну Осадчого Євгенія Олександровича «Моделювання ливарних властивостей сталей».

 

E:\University\Кафедра\2020\Конкурс студ работ 2020\Результати конкурсу\Осадчий матер\IMG_20191203_085745с.jpg

 

Всього галузева конкурсна комісія допустила до участі у підсумковій інтернет - конференції 19 наукових робіт від 9 навчальних закладів.
Після аналізу доповідей конкурсна комісія визначила, що наукова робота «Моделювання ливарних властивостей сталей» студента групи ГМаш-1801 Осадчого Євгенія Олександровича факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України заслуговує диплому ІІ ступеню(http://nmetau.edu.ua/ua/mscience/i10/p2241). 

 

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Металургія»
ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «МЕТАЛУРГІЯ» ТА НАГОРОДИ:

 

Диплом І ступеня, ІІ ступеня,
ІІІ ступеня (потрібне зазначити)
Прізвище, ім’я, по батькові
студента (повністю)
Прізвище, ім’я, по батькові (повністю), посада наукового керівника
Найменування вищого навчального закладу (повністю)
……………..
……………..
……………..
……………..
Диплом ІІ ступеня
Осадчий Євгеній Олександрович
Афтанділянц Євгеній Григорович, професор, д.т.н.
Національний університет біоресурсів і природокористування України
……………..
……………..
……………..
……………..

 




 

C:\Users\Евгений\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_20191111_113730.jpg

 

Осадчий Євгенія Олександрович
Студент групи ГМаш-1801
факультету конструювання та дизайну
Національного університету біоресурсів і
природокористування України

 

Потрібно відзначити, що дипломом ІІ ступеню також нагороджена наукова студентська робота Національного університету України «Київський політехнічний інститут (КПІ)», а наукові студентські роботи Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут (ХПІ)», Запорізького національного університету, Донбаської державної машинобудівної академії та Одеського національного політехнічного університету отримали дипломи ІІІ ступеню.
Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт показують, що підготовка студентів факультету конструювання та дизайну по технічним дисциплінам, що зв’язані з напрямом «Металургія», знаходиться на рівні найкращих спеціалізованих навчальних закладів України, які випускають спеціалістів за напрямом «Металургія».

 

Завідувач кафедри технології 
конструкційних матеріалів і матеріалознавства, 
д.т.н., проф. Афтанділянц Є.Г.

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook