Відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри статистики та економічного аналізу Воляк Лесі Романівни

9 жовтня 2020 року

 Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 23.01.2020 р. № 43 та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у осінньому семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 8 жовтня 2020 р. відбулася відкрита лекція к.е.н., старшого викладача Воляк Лесі Романівни з дисципліни «Статистика» на тему «Зведення та групування статистичних даних» для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу  скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування».

На лекції були присутні: декан економічного факультету д.е.н., професор Анатолій Діброва, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Інна Лазаришина, д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук, к.е.н., доценти кафедри статистики та економічного аналізу Андрій Музиченко, Алла Чухліб, заступник декана економічного факультету к.е.н., доценти кафедри  економіки праці та соціального розвитку Віталій Нагорний, к.е.н., доценти кафедри  доцент кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк, к.е.н., старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу  Леся Рябенко.

Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом, що викладався лектором, активно включалися в обговорення поставлених запитань.

 

 

 

Леся Воляк,

к.е.н., ст. викладач кафедри

статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook