Університет з 16 жовтня переходить на дистанційне навчання. У середу – робочий день. Через місяць розпочинають старші курси, а першокурсники навчатимуться весь грудень

15 жовтня 2020 року

 

     На виконання рішення Кабінету міністрів України, рекомендаційного листа МОН України від 12.10.2020 р. №1/9-576, враховуючи звернення Профспілкової організації працівників університету, Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів, Студентської організації НУБіП України, з метою забезпечення якості освітнього процесу, виконання програм навчальних дисциплін і навчального навантаження та ефективної роботи університету, з урахуванням умов адаптивного карантину й епідемічної ситуації в місті Києві ректор Станіслав Ніколаєнко видав наказ про запровадження дистанційного навчання у період з 16 жовтня по 15 листопада 2020 року.

 

     Документом директори ННІ та декани факультетів зобов’язані здійснити заходи для переведення освітнього процесу в дистанційну форму на цей період для всіх студентів університету денної та заочної форм навчання. Спільно із завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками потрібно забезпечити проведення навчальних занять в дистанційному режимі згідно з розкладом на І семестр 2020-2021 н.р. За потреби науково-педагогічні працівники університету проводять індивідуальні консультації для студентів бакалаврату та магістратури у період дистанційного навчання.

     Рекомендовано 14 жовтня 2020 року провести навчальні заняття для студентів 1 курсу бакалаврату та 1 і 2 року навчання магістратури за розкладом середи.

     Начальнику військової кафедри Анатолію Есаулову доручено забезпечити підготовку курсантів за спеціальністю «Ветеринарна медицина» ОС «Магістр» 1 року навчання відповідно до регламенту.

     Навчальному відділу доручено внести зміни до графіка освітнього процесу на І семестр 2020-2021 н.р.: для студентів бакалаврату 2, 3 та 4 курсів провести аудиторні навчальні заняття у період з 16 по 27 листопада, а з 30 листопада по 31 грудня 2020 р. – навчальні заняття та зимову екзаменаційну сесію в дистанційному режимі. Для студентів 1 курсу бакалаврату (повного та скороченого термінів навчання) та 1 року навчання магістратури провести дистанційне навчання з 16 по 27 листопада, аудиторні навчальні заняття та зимову екзаменаційну сесію у період з 30 листопада по 31 грудня 2020 року. Для студентів 2 року навчання магістратури освітньо-професійних програм провести аудиторні навчальні заняття, зимову екзаменаційну сесію та захист магістерських робіт з 16 листопада по 31 грудня 2020 року.

     Директору студентського містечка Сергію Стецюку спільно з деканами факультетів та директорами ННІ рекомендувати виїзд студентів з гуртожитків університету на період дистанційного навчання з 15 жовтня по 15 листопада 2020 року.

Віктор Шевчук,

начальник навчального відділу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook