Онлайн-засідання кафедри охорони праці та інженерії середовища

13 жовтня 2020 року

 

 

12 жовтня 2020 р. відбулося онлайн-засідання кафедри охорони праці та інженерії середовища на платформі Zoom (протокол засідання № 2), в якому участь взяли всі викладачі кафедри.

На порядку денному було винесено чимало питань для обговорення, але насамперед завідувач кафедри О.В.Войналович висловив глибоку подяку працівникам кафедри, які у літні та осінні місяці щоденно працювали у приймальній комісії: доцентам Є.І.Марчишиній, Т.О.Білько, Т.О.Зубок, В.М.Поліщуку, зав. лабораторії Н.Є.Воронцовій.

На засіданні обговорювали питання наповненості електронних курсів, покращення якості проведення дистанційного навчання, підготовки навчально-методичних матеріалів. Було вирішено активізувати зусилля всіма працівниками кафедри для підготовки річних рейтингових та статистичних звітів. Поза увагою не залишилася й профорієнтаційна робота.

Після обговорення було рекомендовано вченій раді МТФ розглянути на своєму засіданні рукопис підручника з дисципліни «Гігієна та особливості транспортування тварин і продукції тваринництва» для студентів спеціальності 275.03 – Транспортні технології (автори Поліщук В.М., Засєкін Д.А., Білько Т.О., Поляковський В.М., Соломон В.В.).

Також на засіданні кафедри заслухали звіт доцента М.М. Мотрича про його науково-викладацькі здобутки за останній час та рекомендували вченій раді МТФ розглянути кандидатуру М.М. Мотрича щодо присвоєння вченого звання доцента кафедри охорони праці та інженерії середовища. Підставою для такої рекомендації стало виконання ним необхідних вимог МОН України, а саме щодо кількості наукових публікацій у фахових виданнях та виданнях Скопус, підготовки навчально-методичних матеріалів, участі у міжнародній конференції за кордоном (Латвія), проведення відкритої лекції (5 жовтня 2020 р., за оцінками присутніх викладачів виконано змістовно і на високому рівні).

Всі рішення засідання кафедри було ухвалено одноголосно.

 

Вчений секретар кафедри

Т.О. Зубок

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook