Увага! Конкурс на здобуття державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні

13 жовтня 2020 року
НУБіП України
Міністерством освіти і науки України з 5 жовтня 2020 року оголошено конкурсний відбір претендентів на здобуття державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні за такими номінаціями:
  • стипендія імені Дмитра Максимова;
  • стипендія імені Назарія Войтовича;
  • стипендія імені Романа Гурика;
  • стипендія імені Устима Голоднюка;
  • стипендія імені Юрія Поправки.
     Стипендії призначаються за вагомий внесок у розвиток української науки як важливої складової захисту національних інтересів України, внесок у розвиток демократичних та гуманістичних цінностей у сфері науки і освіти.
     На здобуття стипендії можуть висуватися наукові, науково-педагогічні працівники, аспіранти і докторанти. Вік претендентів, які висуваються на здобуття стипендії, не може перевищувати 35 років для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 40 років для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються у докторантурі.
     Обов’язково умовою для здобуття стипендії є наявність у претендента вагомих наукових результатів з наукового напряму, в якому працює (за яким навчається) претендент (не менше трьох з перерахованих форм: монографії, наукові статті, зокрема опубліковані у виданнях, що входять до наукометричних баз даних Web of Science, Scopus (Index Copernicus для гуманітарного та соціоекономічного напрямів), наукові доповіді, охоронні документи на інтелектуальну власність, науково-методичні документи, звіти), його активна громадянська позиція щодо захисту демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів держави, її європейського вибору, а також у формуванні національної самосвідомості, гідності та почуття патріотизму.
     Кандидатам до 26 жовтня 2020 року надіслати на електронну пошту [email protected] такі документи:
  1. Мотивоване подання щодо призначення стипендії, в якому зазначаються наукові здобутки претендента та його активна громадянська позиція, за підписом ректора.
  2. Мотиваційний лист претендента щодо участі в конкурсі із зазначенням номінації відповідно до пункту 2 Положення про стипендії (постанова КМУ від 21.11.2018 р. № 1017).
  3. Витяг із протоколу засідання вченої ради ННІ/факультету про висунення претендента.
  4. Відомості про претендента, завірені відділом кадрів.
  5. Перелік наукових публікацій претендента за останні три роки, підписаний ним і завірений ученим секретарем.
  6. Копії найважливіших праць (не більше трьох), для монографій і посібників – копія титульної сторінки, вихідних даних та анотації.
  7. Претендент має право надавати інші документи (рекомендаційні листи, копії документів про відзнаки, посилання на реалізовані проекти (заходи), фото- та відеоматеріали, що засвідчують його активну громадянську позицію щодо захисту демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів держави, її європейського вибору, а також здобутки у формуванні національної самосвідомості, гідності почуття патріотизму.
     Посилання на веб-семінар:
https://www.facebook.com/youngscientists.ua/videos/3195605567231670/
 
О.О. Сніжко,
науковий співробітник

науково-організаційного відділу НДЧ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook